Múltheti, a brit nagykövetséggel és a Hiventures-szel közösen szervezett konferenciánk, a 'Come, See, Succeed - The UK offer for startups' kapcsán írt rólunk a Piac & Profit. Azokat a cégeket, amelyeket érdekelnek a szigetországbeli lehetőségek többféle forrásból is tájékozódhatnak: a nagykövetség és a kamara mellett az Egyesült Királyság nemzetközi kereskedelemfejlesztésért felelős kormányhivatalának, a Department for International Trade (DIT) helyi képviseleténél is. Az akcelerátorok között a szigetországban is kiemelt szerepet játszik a világ számos pontján jelen lévő és húsznál több ipari programot futtató Startupbootcamp, amely eddig 580-nál is több vállalkozásnak nyújtott átlagosan egymillió eurónyi támogatást.

A teljes cikket idekattintva olvashatja el.

Subscribe to Our Newsletter

Email Subscribe
First Name :(*)

Please let us know your name.

Last Name:(*)

Please enter your last name!

Your Email Address : (*)

Please let us know your email address.

Captcha:(*)
Captcha:

Invalid Input

BCCH on Facebook

BCCH Latest Tweets

BCCH on Youtube

Apply for Membership

Becoming a member of our Chamber is simple, just fill out the online application form by clicking on the online application button below.

Please read our Charter carefully before submitting the application form. For further information on the key benefits of BCCH membership, please click here.

 

Online application

Corporate Plus Members